fbpx

Povestea noastră

Am scris o poveste nouă, cu responsabilitatea de a o păstra vie și mereu frumoasă. În care mă angajez să nu fac niciodată rabat de la calitate, gust sau plăcerea de a copilări.

Glazurai Carusel Iași - Nicoleta Hritcu

Într-o mare de idei delicioase de antreprenoriat lansate în Iași, în 2018, Glazurai este locul unde găsești prăjituri care se topesc de dragul tău. Acest proiect de suflet are la bază toată experiența pe care am acumulat-o la Cuptorul Moldovencei, împreună cu o porție generoasă de rețete, potrivite stilului de viață al fiecăruia. Conturând astfel, un carusel al aromelor de ciocolată, bezea, fructe, nuci și nu numai!

În micul nostru atelier de cofetărie vei găsi torturi și deserturi care mai de care, cu un ingredient special, dragul de comunitate și oameni dragi. Tot la ei ne-am gândit și când am pus în portofoliu produse cu specific vegan & raw vegan, fără gluten, fără zahăr - pentru diabetici, dar și minunății franțuzești de care-i a-i să te îndrăgostești de la prima întâlnire.

Zilnic folosim 1000 de ouă marcate cu cifra 2, 1 și 0. Folosim ouă provenite de la găini crescute în sisteme cage-free (fără cuști), de la furnizori autorizați.

Glazurai folosește cookies nu doar pentru plăcerea gustului, ci și pentru o mai bună experiență de navigare.